به گزارش خبرگزاری «حوزه»، دکتر علیرضا مرندی عصر امروز در مراسم اختتامیه چهارمین همایش سلامت معنوی در قم با ذکر این مطلب که سلامت یک عرصه وسیع است گفت: متاسفانه پزشکان و طب سنتی نیز به دنبال بیمار است در حالی که باید همه مسایل سلامت را دنبال کنیم.
وی اصالت سلامت را در پیشگیری دانست و افزود: تمام عوامل تهدید کننده سلامت باید از بین برود و در این عرصه حوزه علمیه وظیفه بسیار مهمی به عهده دارد.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: باید زنگ خطر را به صدا در بیاوریم و عوامل تهدید کننده را از بین ببریم؛ از طرفی مقاومت افراد را در مقابل بیماری ها بالا ببریم، وظیفه اصلی ما این است که نسل بعدی بهتر و سالم تر از ما باشد؛ نسل بعدی باید ویژگی هایی داشته باشد که از ما متفاوت تر است، این مساله پیش از بارداری و در زمان بارداری و هنگام تولد نیز مورد توجه است که باید در عرصه پرورش فرزندان مسایل خاص معنوی را رعایت کنیم، تمرکز کشور ما باید روی پیشگیری بیماری ها باشد از جمله آنها سلامت معنوی است.
وی یادآورشد: قطعا در این عرصه دست به دامان حوزه های علمیه هستیم تا این عرصه را بازتعریف کنیم و بتوانیم آن رابه عنوان یک عرصه خاص علمی در کشور مطرح کنیم تا کم کم به موفقیت در این عرصه برسیم.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: اگر حکومت اسلامی تضعیف شود، دیگر عامل قدرتی نخواهیم داشت وگرنه بسیاری از ساحتهای مطرح شده در گذشته نیز وجود داشت و اگر حکومت اسلامی تقویت شود، تمام ساحتها نیزدر کشور تقویت خواهند شد.
حوزه/ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بر لزوم حمایت حوزه از بازتعریف مفهوم سلامت معنوی با مفهوم دینی و اسلامی تاکید کرد.
اخبار مرتبط
-
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی:
دعا، بیش از شفا، باید متصل کننده بیمار با مبدا هستی باشد
حوزه/محقق و پژوهشگر حوزه، کارکرد اصلی دعا را اتصال انسان با مبدا هستی دانست و بیان کرد: نباید کارکرد دعا در عرصه سلامت در محدوده شفا محدود کرد.
-
دکتر مرندی:
نماز، زیربنای سلامت معنوی است
حوزه/ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی نماز را زیربنای سلامت معنوی دانست و گفت: باید کاری کرد که شرایط آسیب زای فرهنگی وجود نداشته باشد و شرایط مناسب را برای…
-
محقق و پژوهشگرحوزه:
معنویت را نباید به سیاست گره بزنیم
حوزه/ اگر معنویت با سیاست مخلوط شد، تاثیر معنویت در پیشگیری سلامتی از بین میرود؛ ما متاسفانه کاری کردیم که نقش آن در بحث پیشگیری اولیه کمرنگ شود.
-
معاون فرهنگستان علوم پزشکی:
سلامت معنوی باید به شکل آکادمیک در کشور نهادینه شود
حوزه/ باید نگاه آکادمیک و بهرهگیری از آموزش معنوی به عنوان درس در میان دروس دانشکدههای پزشکی و سایر رشتههای پزشکی از جانب وزارت بهداشت گنجانده شود.
-
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه:
سلامت معنوی در تحقق سایر سلامتی های انسان موثر است /اسلام به تمام ابعاد سلامت توجه دارد
حوزه/ جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه بر لزوم کاربست های اجتماعی و دینی در زمینه ایجاد آرامش همگانی با استفاده از ظرفیت های دین تاکید کرد.
-
آیتالله اعرافی در مراسم اختتامیه چهارمین همایش سلامت معنوی:
نظریه کلان معنویت باید به شکل اجتهادی و نظام واره تعریف شود
حوزه/ مدیر حوزههای علمیه بر لزوم شکل دهی به نظریه کلان معنویت با شکل اجتهادی و نظام واره تاکید کرد.
-
دکتر مرندی
مشکل طب این است که به دنبال بیماری است نه پیشگیری
حوزه/ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بر لزوم حمایت حوزه از بازتعریف مفهوم سلامت معنوی با مفهوم دینی و اسلامی تاکید کرد.
نظر شما